Verzending

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Vandaag besteld? Volgende werkdag verzonden! Orders worden verzonden met brievenbuspost, dus thuis blijven is niet nodig.

Tarieven:

  • Brievenbuspakje zonder track en trace €2,88
  • Brievenbuspakje met track en trace €4,96
  • Gratis verzending bij besteding van €50,- 

Wij verzenden met PostNL. Dit heeft een geschatte levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de rechten, belastingen of andere invoer rekeningen of kosten. 

Let op! We bezorgen momenteel alleen nog binnen Nederland.

Retourneren

Je mag tot 14 dagen nadat het pakket is ontvangen het pakket retourneren. Dit mag alleen als de sieraden niet gedragen zijn, de kaartjes er nog aan zitten en het item niet beschadigd is. Dit is vanwege hygiëne regelingen. 

Indien je je order wilt retourneren dient het product ongedragen en onbeschadigd retour te worden gestuurd in de originele verpakking. De kosten bij een retournering voor eigen rekening. Zodra de retournering is ontvangen zullen wij binnen 14 dagen de betaling terug storten op het rekeningnummer waarmee de bestelling is voldaan. 

Vraag je retour aan via retour@lunarose.nl. Je zult dan een link ontvangen waar je het retourlabel kunt genereren. Mocht de retourzending kwijt raken bij PostNL is LunaRose hier niet aansprakelijk voor.

Let op! Retourzendingen zonder naam of ordernummer worden niet in behandeling genomen.